O MissFit-u

MISSFIT je namenjen svim pripadnicama lepšeg pola koje ozbiljno misle na svoje zdravlje, žele da utvrde i unaprede nivo fizičke i sportske forme, redukuju telesnu masu ili smanje zdravstvene rizike. Sve dame koje su okrenute aktivnom životnom stilu, u Fitness & wellness centru MISSFIT otkriće pouzdanog i ozbiljnog partnera koji će Vaše treninge učiniti preciznijim, pouzdanijim i obektivnijim, a vežbanje učiniti najlepšim delom Vašeg dana i čitavog života. Dugogodišnje iskustvo na području programiranja treninga garantuje da će svaka pružena usluga biti individualno programirana, ostvarena prema Vašim posebnim potrebama i zahtevima. Samo našom i Vašom zajedničkom saradnjom put do zdravijeg načina života postaće kraći i lepši!!!
Ono po čemu smo jedinstveni jeste da blisko sarađujemo sa Centrom za zdravlje, vežbanje i sportske nauke iz Beograda,  pomoću koga smo uveli standarde Američkog koledža za sportsku medicinu, najznačajnije svetske institucije iz oblasti vežbanja i zdravlja. Pri upisu, svaka članica prolazi kompletnu funkcionalnu dijagnostiku, a nakon dobijenih rezultata i njenih želja, programira se individualni program vežbanja. Pored funkcionalne dijagnostike i programiranja treninga, svaka članica dobija i korekciju režima ishrane.

MissFit #1 - Liman prostire se na 400m²


Centar se sastoji iz:
Teretana; opremljena savremenom opremom: cardio programi – trake za trčanje, orbitreci, steperi, bicikli i mnogobrojni trenažeri za sve mišićne grupe
Sala za grupne programe
Kupatila i sanitarnog čvora

MissFit #2 - Centar prostire se na 300m²


Centar se sastoji iz:
Technogym trenažera
Recepcije

Sale za trening
Dve svlačionice
Kupatila i sanitarnog čvora

Sve prostorije su klimatizovane, što omogućava prijatan boravak!