VRSTE GRUPNIH PROGRAMA

KOJI JE PRAVI
IZBOR ZA VAS?

Ukoliko se nikada niste bavili nekim oblikom fizičke aktivnosti ili ako ste napravili dugu pauzu u vežbanju, savetujemo Vam da, pre uključivanja u bilo koji program vežbanja, kod nas utvrdite trenutni nivo funkcionalnih sposobnosti i telesnu strukturu. Za vežbanje u teretani, svakoj članici se izrađuje individualni program vežbanja koji se menja na svaka dva meseca, dok se kontrolno testiranje sprovodi na svakih osam nedelja.

Ukoliko ste više pristalica vežbanja u grupi sigurni smo da ćete kod nas, iz široke palete programa, naći onaj koji Vam najviše odgovara. Pored toga, pružamo Vam mogućnost da kombinujete različite vrste grupnih programa, sa ciljem da se zabavite i podignete svoje funkcionalne sposobnosti na viši nivo.

O NAMA

MissFit 2 je počeo sa radom 2007. godine.

Fitness centar se prostire na 250m. Opremljen je najnovijom profesionalnom PANATA opremom i kardio trenažerima.

Centar ima 3 glavne prostorije:

  • TERETANA
  • KARDIO SALA
  • SALA ZA GRUPNE PROGRAME

Sve prostorije su klimatizovane, što omogućava prijatan boravak.

test kondicije na biciklu ergometruMISSFIT je namenjen svim pripadnicama lepšeg pola koje ozbiljno misle na svoje zdravlje, žele da utvrde i unaprede nivo fizičke i sportske forme, redukuju telesnu masu ili smanje zdravstvene rizike. Sve dame koje su okrenute aktivnom životnom stilu, u Fitness & wellness centru MISSFIT otkriće pouzdanog i ozbiljnog partnera koji će Vaše treninge učiniti preciznijim, pouzdanijim i obektivnijim, a vežbanje učiniti najlepšim delom Vašeg dana i čitavog života. Dugogodišnje iskustvo na području programiranja treninga garantuje da će svaka pružena usluga biti individualno programirana, ostvarena prema Vašim posebnim potrebama i zahtevima. Samo našom i Vašom zajedničkom saradnjom put do zdravijeg načina života postaće kraći i lepši!!!

Ono po čemu smo jedinstveni jeste da blisko sarađujemo sa Centrom za zdravlje, vežbanje i sportske nauke iz Beograda, pomoću koga smo uveli standarde Američkog koledža za sportsku medicinu, najznačajnije svetske institucije iz oblasti vežbanja i zdravlja. Pri upisu, svaka članica prolazi kompletnu funkcionalnu dijagnostiku, a nakon dobijenih rezultata i njenih želja, programira se individualni program vežbanja. Pored funkcionalne dijagnostike i programiranja treninga, svaka članica dobija i korekciju režima ishrane.  

Masaža

Pod Wellness programom nudimo saunu.

 

Naslovna      O Nama      Vrste Aerobika      Lokacija      Cenovnik      Galerija      Kontakt      Raspored Termina      Site Map